Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
33 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Hőszigetelt
Kertkapcsolatos
Műanyag nyílászáró

74.8

Eladó Családi ház

Miskolc
Martin-kertváros
2 + 1
119 m2
720 m2

Miskolc Martin-kertváros, 3 szoba nappalis családi ház külön bejáratú lakrésszel dupla garázzsal eladó!

Miskolc Martin-kertváros nyugodt utcájában, 119nm-es 3 szoba nappalis családi ház, külön bejáratú lakrésszel, 29nm-es terasszal és 60nm-es dupla garázzsal, műhellyel, fedett tárolókkal, 720nm-es telken eladó.

 

Az 1997-ben épült tehermentes ingatlan szabadon álló beépítési módjának köszönhetően teljesen szabadon körbejárható. A két nagykapunak köszönhetően az ingatlan két oldalán kényelmesen autóval is járható.

Az eladásra kínált hőszigetelt családi ház 38-as Porotherm nútféderes téglából épült, hűtését klíma, fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja radiátor hőleadókon keresztül, nyílászárói hőszigetelt műanyagból készültek a három éve teljesen újjáépített tető Bramac cseréppel fedett.

A fafödémes létszó gerendáknak köszönhetően igazán egyedi hangulatot árasztó helyiségek a fa természetességéből adódóan melegséget visznek az ingatlanba így téve azt még otthonosabbá.

 

Az eladó házat kimondottan ajánljuk azon ingatlan keresők figyelmébe akik szeretnének leendő otthonukban egy külön bejáratú 26nm-es fűtött,wc-vel, zuhanyzóval is felszerelt lakható helyiséget, amit akár valamilyen vállalkozás céljára is használhatnak. 

De ha raktározásra vagy több gépkocsi biztonságos elhelyezésére keres megoldást, itt a vizesblokkal is ellátott dupla garázsban, melynek még a padlás tere is hasznosítható az is megoldható!

 

Az ingatlan személyes megtekintése csak előre egyeztetett időpontban lehetséges ezért kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

 

Amennyiben azonnal szeretné megtekinteni kattintson a 3D Virtuális túra gombra!

 

 

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése